gripen-black

Engagemang

Engagera dig och ta del av nationslivet ännu mer.

Engagera dig i Malmö Nation

Malmö Nation erbjuder mycket för gästen, men ännu mer för den som är engagerad i något av Nationens utskott. Som aktiv funktionär får du möjlighet att lära känna nya människor, men också chansen att utveckla dig själv i många hänseenden. Som engagerad på Malmö Nation får du dessutom åtnjuta de förmåner som Malmöskortet i silver-, och guldnivå erbjuder. Du kan läsa mer om de olika förmånerna här.

Vill du också engagera dig som funktionär i något av Nationens utskott nu i vår?
Anmäl ditt intresse i detta formulär!

I början av varje termin sätter Tjänstemännen för respektive utskott ihop ett lag med funktionärer. Laget jobbar sedan tillsammans på verksamhetstillfällena, och hittar ofta på andra roligheter därtill. Det finns ett begränsat antal platser i varje lag, det är därför en bra idé att göra en intresseanmälan så tidigt på terminen som möjligt! Du kan fortfarande engagera dig som funktionär och få en fot in i verksamheten även om du inte är med i ett lag. Det är bara att gå med i vår Facebook-grupp ”Malmö Nations Funktionärspool” – där skrivs det ut när en extra hjälpande hand behövs!

Fest

Festverksamheten består av storslagna event så som Vårbalen, Valborgsyran, Karnevalen och vår allas älskade nattklubb Casanova. 

Läs mer

Mat

Matverksamheten inkluderar bland annat våra fantastiska Lunchutskott, Brunch, Mangos, Pubkonceptet Easy Levin, & Fine dining som Upper East och Gyllene Kalven! 

Läs mer

Kultur & Media

Här inkluderas utskott som bland annat vårt emininenta fotoutskott, nationens DJs, nationskören, Idrottsutskottet med många fler! 

Läs mer

Bli delaktig i Lunds bästa nation!