gripen-black

Boka våra lokaler

Vill du ordna årets sittning? Nationens egna eventeri anordnar externa sittningar för privata sällskap som vill utnyttja nationens lokaler. Både Casanova och vår publokal är möjliga att disponera.

Vid bokningsförfrågan vänligen kontakta vår Notarie på notarie@malmonation.com.

 Lokaler

Eventeriet på Malmö Nation håller i sittningarna för externa föreningar och privata sällskap i Nationens pub och nattklubbslokal. Sittningarna planeras utifrån önskemål och det finns utrymme till stor flexibilitet i utförande. Nedan finner ni de typerna av sittningar vi vanligtvis genomför.

Fulsittning:

Fulsittningar, eller temasittningar, hålls i vår nattklubbslokal Casanova och är ett klockrent alternativ för den som önskar hålla en tacksittning, kickoff, eller annat firande av liknande slag. Maten är av enklare karaktär och priset per kuvert är anpassat efter studentlivsbudgeten. Vanligtvis serveras en tvårättersmeny. Musik, ljus och dekoration anpassas enligt tema och kvällens önskemål! 

Finsittning:

Malmö Nation har en lång tradition och historia av att hålla i sittningar. Vårt eventeri håller således samma höga nivå gällande maten, drycken och dukningen på externa event som på våra traditionsenliga sittningar. I vår publokal kan enklare event hållas likväl som firanden av de större dagarna i livet. Tillställningar vi ordnat är bland annat 25-årsfiranden, jubileumsfest, bröllopssittning och formella tackmiddagar. Det finns rikliga möjligheter att anpassa de sittningar som hålls i Puben efter ert önskemål. 

Publokalen har en maxkapacitet på 120 personer. De paket vi erbjuder startar på 270 kr per kuvert. 

Finns önskemål om andra tillägg är ni varmt välkomna att höra av er till Notarien för att diskutera detta.

Baren

Nattklubb:
Från baren kommer ni under nattklubbstillfällena ha tillgång till enklare och mer nattklubbsvänliga drinkar som gör sig bäst på dansgolvet. Givetvis finns även öl, cider och alkoholfria alternativ att tillgå.
 
Puben:
Under sittningstillfällena kommer drinkar med högre ambitionsnivå finnas på menyn, likväl som vin, öl och cider. Givetvis kommer alkoholfria alternativ finnas tillgängliga. Dryckerna under dessa tillfällen är anpassade till kvällens meny för att skapa en optimal helhetsupplevelse under ert evenemang.
 

Maten

Fulsittning:
På fulsittning erbjuder vi enklare mat som bruschetta, svamppasta och kladdkaka. På dessa sittningar står inte maten i fokus.
 
Finsittning:
På finsittning har man alla möjligheter i världen att önska vad som ska serveras. Här läggs det mycket fokus på komposition av rätter samt upplägg. Vanligtvis serveras en trerätters-meny.