gripen-black

Quratelet

Quratelet består av fem stycken helarvoderade personer som tar paus i ett år under sin studietid för att ägna sig helhjärtat åt Nationen. På dagarna tar de emot medlemmarna på expeditionen och annars ser de till att verksamheten fungerar och utvecklas. Tillsammans bildar dessa fem en stabil enhet som driver den dagliga verksamheten på Malmö Nation.

Som Qurator är man ytterst ansvarig för hela verksamheten samtidigt som man är Nationens ansikte och kontaktperson utåt mot universitet, myndigheter, gamla nationsmedlemmar med mera. Quratorn är även ytterst ansvarig för Nationens ekonomi.

Till stor del finner ni mig sittande på expeditionen klistrad framför min mailbox, annars är jag ofta ute och springer på möten med Lunds övriga Quratorer och andra organisationer. Vill du komma i kontakt med mig, ring på 046-127802 eller skicka ett mail till qurator@malmonation.com

Proqurator ekonomi handhar nationskassan och Nationens fonder. PQE sköter budgetering och redovisning av Nationens samtliga utskott, är ansvarig för Nationens ekonomiska frågor samt beslutar om tilldelning av Nationens olika stipendier. Vill du komma i kontakt med mig eller har du frågor så tveka inte på att höra av dig på pqe@malmonation.com

Proqurator social är den som arbetar med de löpande verksamheterna, avtalen och inköpen, samt den som främst arbetar med alla funktionärer och tjänstemän på Malmö Nation. Har du några frågor så hör av dig till mig på pqs@malmonation.com eller 046-127802.

Som Notarie ansvarar man för expeditionens dagliga verksamhet och är den de flesta medlemmar kommer i kontakt med. Jag är den ni ska vända er till när ni har allmänna frågor om Nationen såväl som kring våra evenemang och aktiviteter. Jag ansvarar även för Nationens externa kommunikation, marknadsföring och samarbeten. Har ni frågor kring detta kan ni nå mig på notarie@malmonation.com eller 046-127802.

Olga Änggårdh

Som Husförman sköter jag allt som har med våra bostäder att göra. Jag tar hand om bostadsansökningar och flyttar. Jag förhandlar med leverantörer och försöker se till att de gör vad de ska. Med 270 hyresgäster och nästan 100 parkeringshyresgäster finns det alltid någon att diskutera med, och något att ordna, allt från stökiga korridorer, trasiga saker och obetalda hyror. Lättaste sättet att få information eller kontakta mig på är att maila till husforman@malmonation.com. Annars kan ni nå mig via telefon: 046-127816

Quratelet

Quratelet består av fem stycken helarvoderade personer som tar paus i ett år under sin studietid för att ägna sig helhjärtat åt Nationen. Tillsammans bildar dessa fem en stabil enhet som driver den dagliga verksamheten på Malmö Nation.

Läs mer

Kollegiet

Malmö Nations kollegium, kallat Kollegiet, är Nationens styrelse. Kollegiet består av 10 förtroendevalda ledamöter tillsammans med sittande Quratel, Inspektor samt Proinspektor.

Läs mer

Valberedningen

Malmö Nations valberedning bereder valet av nya tjänstemän och nya Quratelsmedlemmar. Valberedningen består av en ordförande och fyra ledamöter vilka har olika erfarenhet från de flesta av Nationens utskott. Tryck för att läsa mer.

Läs mer