gripen-black

Ny i Lund

På denna sidan hittar du information som kan vara viktig att veta som ny i Lund. Om du vill hitta de förmåner som finns beroende på vilket typ av engagemang man har på nationen finns detta på vår sida Malmöskortet. Denna sida uppdateras varje termin med information om just den novischperioden. 

Skriv in dig på Malmö nation

Välkommen till Malmö Nation! Din nationsresa börjar sekunden då du skriver in dig på Malmö Nation! Det enda du behöver göra för att bli medlem är att komma in till oss på plats på Östra Vallgatan 51 i Lund så hjälper vi och våra underbara faddrar dig! Gör som så många andra gjort innan dig och välj Lunds festligaste nation, nämligen Malmö Nation. Inskrivningen öppnar den 21:e augusti och vi håller öppet måndag till fredag, 10.00 – 18.00! 

Enroll at malmö nation

Welcome to Malmö Nation! Your amazing student life starts the second you become a member at Malmö Nation. The only thing you have to do to become a member is to visit us at Östra Vallgatan 51 in Lund and we will help you with everything! Do as so many have done before you and choose Lund’s most  festive nation –Malmö Nation! The enrollment period starts at the 21th of August. Our doors will be open between 10.00 – 18.00, Monday to Friday!  

Engagera dig

Genom att engagera dig som funktionär i något av alla våra utskott får du själv stå bakom baren på nattklubben, utveckla dina matkunskaper i våra kök eller själv få hålla i kameran och fånga livet på Malmö Nation som funktionär i fotoutskottet. Som sagt, det finns något för alla! Som funktionär hittar du en gemenskap och massa nya vänner och framförallt är det kul! Här finner du mer information om hur du kan engagera dig på Malmö Nation!

Vår verksamhet

Lunds studentnationer erbjuder dig ett liv utanför studierna i en studentikos anda. På Malmö Nation bedriver vi verksamheter inom allt från fest till mat och kultur. Besök vår nattklubb Casanova, ät lunch i vår publokal, drick god drinkar och avnjut en trerätters gourmetmiddag på vår lördagsmiddag Upper East eller varför inte gå med i vår kör, vårt husband eller sparka boll med ett gäng andra fotbollsintresserade. Du finner det mesta hos oss och det är därför lätt att hitta något just du tycker om!

Boende på Malmö Nation

Malmö Nation består av tre stora byggnader mitt i centrala Lund. Här bor över 300 studenter med närhet till både plugg och studentliv. I början av terminen så har vi alltid en novischutlottning av ett fåtal rum här på nationen. Håll utkik här på hemsidan samt på våra sociala medier för mer information när det börjar närma sig!

Bli medlem

För att bli medlem på Malmö Nation är du välkommen att besöka oss på Östra Vallgatan 51 i Lund. Inskrivningen öppnar den 16:e januari. Inskrivningens öppettider är kl 10-18, måndag till fredag.

P.s. Kom ihåg att betala din Studentlundsavgift innan du kommer för att skriva in dig hos oss!

NOVISCHPERIODEN

Passa även på att anmäla dig till Malmö Nations egna nollningsperiod! Under ett antal veckor anordnar vi ett flertal olika event tillägnade dig som är ny på nationen. Allt från en trevlig After School till en hel uppdragsdag i lag och avslutningsvis vår fina Novischfest. Många beskriver Malmö Nations nollningsperiod som det roligaste de varit med om i Lund under alla sina år.  Anmäl dig så fort inskrivningen har öppnat så du försäkrar dig om att inte gå miste om dessa roliga veckor! Anmälan öppnar samma dag som inskrivningen, den 21:e  augusti. 

Novischeriet

Har du frågor angående boende, engagemang på nationen, nollningsperioden eller annat gällande nationer eller universitet är det bara att komma in och prata med vårt underbara Novischeri (faddrar) som är här för att hjälpa och guida dig genom din första tid i Lund!

Grattis till det bästa beslutet du någonsin tagit och vi hoppas få se dig hos oss på Malmö Nation!

Varmt välkommen!

Bli delaktig i Lunds bästa nation!