Gripen-Malmö-Nation-Brand-Mark

Frequently Asked Questions

 

Vad roligt att du är intresserad av att bo på Malmö Nation! Vi delar ut rum via en bostadskö vilket oftast kräver åtminstone några månader i kötid. Du kan enkelt ställa dig i vår bostadskö genom att klicka på fliken Boende & parkering, därefter på Boende och sist Ansök om boende. Det är viktigt är att uppdatera sin bostadsansökan var tredje månad för att behålla sin plats. Vi prioriterar dessutom de som engagerar sig i vår verksamhet.

För att bo på nationen måste du vara fullvärdig medlem i Malmö Nation. Stödmedlemskap räcker ej.

Rummen har en garderob men utöver det är de omöblerade.

Dina nycklar kan hämtas ut tidigast den första vardagen i månaden kl. 11.00. Nycklarna går att hämta hos Husförmannen på expeditionen under expeditionens öppetider.

Om du har tappat bort dina nycklar och önskar få rummet upplåst ringer du jourtelefonen. Numret står längst ner på hemsidan. Önskar du att få det upplåst en tid som inte är under expeditionstider kommer du debiteras 300 kr, annars kostar det ingenting. 

Fastighetsägaren för alla hus är Malmö Nations Bostäder. Gamla huset har fastighetsbeteckningen Sankt Thomas 37. Mellanhuset och Casanovahuset har fastighetsbeteckningen Sankt Thomas 38.

Tråkigt att du ska lämna Malmö Nation, vi hoppas att du har njutit av din tid hos oss! Uppsägningstiden är 60 dagar. För att säga upp ditt rum fyller du i uppsägningsblanketten som du finner genom att först klicka på Boende & Parkering, därefter Boende och sist För hyregäster. Uppsägningsblanketten kan lämnas till Husförmannen på expeditionen eller mejlas till Husförmannen på husforman@malmonation.com

Återbetalning av din depositon sker inom 30 dagar efter kontraktets slutdatum.