Lysning av Höstgeneraler 2024

Under höstterminen 2024 kommer Malmö Nation anordna en Höstyra. Därför söker vi dig som är sugen på att styra något utöver det vanliga. Festen kommer att hållas i september på Malmö Nations innergårdar.

Som Höstgeneral kommer du tillsammans med dina kollegor och Quratelet vara med och planera ett nytt koncept för Höstyran 2024. Vi söker dig som med kreativitet och driv vill förvandla innergårdarna till något som Malmö Nation aldrig sett förut.

Du kommer även som Höstgeneral arrangera en traditionell gåsamiddag på Malmö Nation för Malmöiter som köpt biljett till Gåsafestens eftersläpp den 16 november.

Med anledning av detta utlyser Malmö Nations Quratel härmed val av 3 st Höstgeneraler á 1 termin som ansvarar för genomförandet av Höstyran och Gåsamiddagen. Posterna som lyses är:

1 st Höstgeneral med matansvar á 1 termin

1 st Höstgeneral med baransvar á 1 termin

1 st Höstgeneral med områdesansvar á 1 termin

Till detta förtjänstfulla uppdrag söker vi dig som har:

– Erfarenhet av att ha jobbat större fester eller arrangemang.

– Tidigare erfarenheter av ledarskap, på Malmö Nation eller utanför.

– Strukturerad, flexibel och välplanerad i sitt arbete.

– Ett stort engagemang och hjärta för Malmö Nation.

– Lösningsorienterad och teamworker. 

– Kreativ och idéspruta.

Som Höstgeneral förväntas du kunna påbörja en del av planeringen under vårterminen och vara periodvis tillgänglig för distansmöten under sommaren.

Ansökningar och nomineringar skickas till qurator@malmonation.com senast den 5 april kl 23.59. Ansökningarna ska innehålla CV och ett personligt brev på ca 500 ord. 

Vänliga hälsningar,

Malmö Nations Quratel