Utlysning av projektpost ”Kryckans hörna” HT22

Under höstterminen 2022 kommer Malmö Nation att återinföra Kryckans hörna. Därför söker vi dig som är sugen på att leda och utveckla konceptet. Kryckans hörna kommer infalla fyra gånger under terminen och är en ”after-school” som kommer att servera hemmagjorda pizzor och god dryck i baren.

Med anledning av detta utlyser Malmö Nations Quratel härmed val av 2 st tjänstemän för Kryckans hörna á 1 termin som ansvarar för genomförandet av dessa tillfällen. Till detta söker vi två personer med följande egenskaper:

– Kunskap om enklare matlagning och/eller erfarenhet bakom baren.

– Tidigare erfarenheter av ledarskap, på Malmö Nation eller utanför.

– Kreativ och idésprutare. 

Ansökningar och nomineringar skickas till qurator@malmonation.com senast den 16 augusti kl 23.59. Ansökningarna ska innehålla CV och ett personligt brev på ca. 350 ord. 

Vänliga hälsningar,

Malmö Nations Quratel