Malmö Nation möter Stockholms nation i fotboll den 8 april

Fredagen den 8 april klockan 14.30 går den traditionsenliga matchen mellan Malmö Nation och Stockholms nation av stapeln. Matchen spelas på Smörlyckan klockan 14.30. Publik är varmt välkomna att följa matchen på plats – forza Malmös!

Vårbalshelgen på Malmö Nation inleds traditionsenligt med Vårbalscasa. Dagen efter spelar Malmö Nation en fotbollsmatch mot våra hitresta vänner från Stockholms nation i Uppsala. Denna gång spelas matchen på Smörlyckans IP. Avspark sker klockan 14.30.

Malmö Nations Qurator, Fanny Spindler Lagercrantz, ser fram emot matchen och vill uppmana alla Malmöiter som har möjlighet att ta sig upp till Smörlyckan för att heja fram vårt lag.

– Det är av största vikt att vi samlas som nation och sluter upp bakom Magnussons gubbar. Vi är en nation som värnar om våra traditioner, och traditionen av att krossa Stocken i vårbalsmatchen är en av de viktigaste vi har.

Fanny Spindler Lagercrantz

Truppens sammansättning

Gabriel Radman, idrottstjänsteman, har nu meddelat vilka som kommer att spela för Malmö Nation i matchen mot Stockholms nation.

– Magnussons Gubbar har tränat ihop de senaste veckorna. Jag ser en stark kämparglöd hos grabbarna och bedömer att vi vågar gå på skott och ta de där extra löpningarna som krävs. På fredag är det skarpt läge – jag ser fram emot att möta våra vänner från Uppsala.

Gabriel Radman
 • Lana Ademi
 • Fredrik Magnusson
 • Oskar Åkesson
 • Fredrik Åkesson
 • Harald From
 • Timothy Littorin Liljerehn
 • Albin Persson
 • Daniel Tuvlind Baldhagen
 • Jack Rydén
 • Viktor Sjöberg
 • Erik Blom
 • Olof Risberg
 • Henning Zackrisson
 • Filip Angerlöv
 • Gabriel Radman