Valberedningens valberedning följande poster till val inför VT22 & HT 22

Valberedningens valberedning utlyser posten som Valberedningsordförande för två terminer och posten som Valberedningsledamot för två terminer. Skicka in din ansökan eller nominering senast den 25 mars klockan 23.59.

1 st Valberedningsordförande á 2 terminer

Arbetsbeskrivning

Valberedningsordförande är ordförande för Malmö Nations valberedning som utöver ordföranden består av fyra ledamöter. Valberedningen har nomineringsprocesser tre gånger per termin där den intervjuar och nominerar kandidater till Nationens tjänstemanna- och quratelsposter. 

Efterfrågade egenskaper

Valberedningens valberedning efterfrågar en person med ledaregenskaper och en objektiv förmåga. Vi ser gärna att personen har ett långvarigt engagemang inom Nationen och att den brinner för Nationen i allmänhet och för dess framtid i synnerhet.

1 st Valberedningsledamot á 2 terminer(VT 22 & HT22) 

Arbetsbeskrivning

Som Valberedningsledamot är du en del av Malmö nations valberedning. Valberedningen har nomineringsprocesser tre gånger per termin där den intervjuar och nominerar kandidater till Nationens tjänstemanna- och quratelsposter. 

Efterfrågade egenskaper

Valberedningens valberedning efterfrågar en person med en objektiv förmåga samt ett långvarigt engagemang inom Nationen och att den brinner för Nationen i allmänhet och för dess framtid i synnerhet.

Skicka din ansökan eller nominering till valbvalb@malmonation.com senast fredag den 25/3 klockan 23.59. Din ansökan ska innehålla för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress samt CV och ett personligt brev på max 400 ord. Intervjuer kommer att hållas 30 mars i Malmö Nations publokal. 

Observera att nomineringar och ansökningar utan telefonnummer och e-postadress inte kommer att behandlas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *