Valberedningen utlyser fyllnadsposter för VT22 & HT22

Malmö Nations valberedning utlyser nu fyllnadsval för tjänstemannaposter för vårterminen 2022. Här hittar du mer information om hur du gör för att ansöka eller nominera till posterna. Ansöknings- och nomineringsstopp är den 12 januari 23.59.

Följande fyllnadsposter utlyses:

1 st. Lunchtjänsteman á 1 termin

1 st. Casanovatjänsteman Lördag  á 2 terminer

1 st. Trivseltjänsteman á 1 termin

1 st. DJ-tjänsteman á 1 termin

1 st. IT-tjänsteman á 1 termin

För beskrivning av följande tjänstemannaposter, vänligen klicka på postens namn så förs du vidare till mer information som beskriver postens ansvarsområde ytterligare.

Alla ansökningar och nomineringar görs via länkarna nedan.

Skicka in din ansökan eller nominering senast den 12 januari kl 23:59. Ansökningar eller nomineringar som inkommer efter denna tid kommer ej att behandlas. Efter sista ansökningsdag kommer den sökande eller nominerade kontaktas för vidare instruktioner för kommande intervju. Intervjuer sker i Malmö Nations publokal den 17-18 januari.

Vänligen,

Malmö Nations Valberedning