Malmö Nation utlyser posten Karnevalsmajor

Malmö Nation utlyser härmed:

3 st. Karnevalsmajor á 1 termin

Vi söker tre karnevalsmajorer som kommer att arbeta operativt inför och under karnevalen. Ansök senast den 7 november.

Härmed lyser Malmö Nation posten Karnevalsmajor VT22.

  • Organiserad
  • Kreativ 
  • Driven 

Vi söker nu dig som brinner för ett engagemang inom tjänstemannakåren och besitter egenskaperna ovan för posten som Karnevalsmajor för vårterminen VT22. Tillsammans med Karnevalsgeneralerna Anna Blanca Zingmark och Else Änggård kommer du vara en del av att skapa det största evenemanget i Malmö Nations historia. 

Under förra upplagan av Lundakarnevalen som ägde rum 2018 så arrangerade Malmö Nation succékonceptet Paradoxival. Folkfesten var en enorm succé som erbjöd besökarna artister som Otto Knows, Oskar Linnros, Sam Feldt, Zonderling och Mares.

För att kunna genomföra detta evenemang lyser vi nu tre Karnevalsmajorer som kommer arbeta under karnevalskommittén och karnevalsgeneralerna med det operativa arbetet. 
Vänligen skicka in din ansökan eller nominering till karnevalsgeneral@malmonation.com senast den 7 november 23.59. Ansökan ska innehålla den sökandes för- och efternamn, telefonnummer och mailadress. Den sökande ska även skicka in ett CV och ett personligt brev på max 300 ord. Om personen nomineras kan CV och personligt brev kompletteras i efterhand.