Välkomna till Casanova!

Malmö Nation öppnar idag upp portarna till Casanova. Varmt välkomna hem! I det här inlägget hittar du viktig information om köer och förhållningsregler.

Idag, torsdagen den 30:september, öppnar Casanova efter att ha varit stängti nästan 18 månader. Vi ser fram emot att välkomna er alla ikväll. Här kommer viktig information till dig som planerar att besöka oss. Portarna öppnas klockan 22.30 och stänger 02.00.

Vi vill upplysa om att det inte är tillåtet att röka eller dricka i kön, oavsett vilken tidpunkt på dagen som kön startar. Det följer av alkohol- och tobakslagstiftningen och vi kommer att kontrollera detta på plats.

Kö för medlemmar i Studentlund och Malmö Nation

Dessa regler gäller för medlemmar i Studentlund och medlemmar i Malmö Nation som inte är funktionärer i nationen. Kön går norrut från Stora Tomegatan (i riktning mot Tunavägen) och slutar vid Casanovas entre. Kön är längs väggen.

  • Medlemmar i Studentlund har möjlighet att komma in på klubben. Inträdet är 60 kronor.
  • Medlemmar i Malmö Nation har möjlighet att komma in på klubben. Medlemmar i nationen behöver inte betala något inträde.

Det är inte tillåtet att röka eller dricka i kön till Casanova! Detta gäller under hela dagen, oavsett vilken tid som kön bildas.

Kö för tjänstemän, funktionärer och förköp

Kön för tjänstemän, funktionärer och förköp går från Malmö Nations innergård ner mot Casanova, längs med väggen.

Förköp

  • Personer som har köpt förköp via Keyflow har en garanterad plats på klubben till 23.00. De behöver alltså inte stå i kön.

Funktionärer

  • Funktionärer har köföreträde fram till 23.00. Den kön prioriteras före Studentlund och den vanliga medlemskön.

Tjänstemän

  • Tjänstemän på Malmö Nation har garanterad plats på nattklubben fram till 23.30. Tjänstemän ombeds att inte komma till kön före 23.00.