Härmed utlyser Malmö Nation posten Karnevalsgeneral HT21-VT22

Karnevalsgeneral 2022:

  • Kreativ
  • Hängiven
  • Organiserad

Vi söker nu dig som besitter egenskaperna ovan för det prestigefyllda uppdraget som Malmö Nations Karnevalsgeneral 2022. Du kommer verkligen att sättas på prov men kommer också att få vara med och skapa tre magiska dygn för tusentals besökare i en kokande miljö.

Hjälp Malmö Nation ta revansch på pandemin!

Under förra upplagan av Lundakarnevalen som ägde rum 2018 så arrangerade Malmö Nation succékonceptet Paradoxival. Folkfesten var en enorm succé som erbjöd besökarna artister som Otto Knows, Oskar Linnros, Sam Feldt, Zonderling och Mares.

Malmö Nations Paradoxival 2018 – Aftermovie:

För att genomföra den tveklöst största satsningen i Malmö Nations historia så söker vi nu två Karnevalsgeneraler. Detta är poster som är mer sällsynta än någon tjänstemannapost, som är få förunnade att få lov att genomföra, och som kommer innebära erfarenheter man absolut inte erbjuds mer än ett par gånger i livet.

Vänligen skicka in din ansökan eller nominering till qurator@malmonation.com senast söndag den 19/9 kl. 23.59.

Ansökan ska innehålla den sökandes/nominerades för och efternamn, telefonnummer och mailadress. Den sökande ska även skicka in ett CV samt ett personligt brev på max 400 ord. Om personen nomineras kan CV och personligt brev kompletteras i efterhand.

Vänligen,

Malmö Nations Quratel