VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE MALMÖ NATIONS VERKSAMHET

Ärade Malmöiter,

Folkhälsomyndigheten har konstaterat att det nu förekommer samhällsspridning av coronaviruset i Sverige och antalet personer som insjuknat ökar i en allt snabbare takt. Oron för allmän smittspridning är stor och riskerna har ökat betydligt i samhället på senare tid. Vi tar detta samhällshot på största allvar och att vi vill undvika att våra gäster och deras närstående utsätts för onödiga risker. Sett i ljuset av ovanstående förhållanden, så kan vi konstatera att verksamheten kommer att ställas in fr.o.m. torsdagen 19/3 tills vidare. Vi i Quratelet är givetvis utomordentligt ledsna över detta, men det viktiga för oss just nu är att vi drar vårt strå till stacken för att minska risken för ytterligare smittspridning av coronaviruset.

Quratelet kommer fortsatt att vara tillgängliga på expeditionen och vid eventuella frågor tveka inte på att höra av er till qurator@malmonation.com.
Hoppas ni har förståelse för denna extraordinära åtgärd och att ni alla håller er friska framöver, ta hand om varandra!