Update: Arkitekttävling Malmö Nations Oval

UPDATE: Tävlingen avslutades den 24/4 och vi kan gladeligen meddela att de fantastiska vinnarna heter Jakob Norén & Samuel Grandin Karlsson. Stort grattis!

Arbetet i ovalen kommer att påbörjas i Januari 2020.

____________________________________________________

Malmö Nation bjuder in till tävling för att hitta en ny utformning till platsen som många känner som ”Ovalen”. Ovalen är en samlingsplats för medlemmar och boende på Malmö nation samt övriga studenter i Lund. Ovalen är även en etablerad plats för evenemang, såsom Malmö nations Valborgsyra och Paradoxivalen som hölls våren 2018 med 2000 gäster.

Vill du vara med och påverka utformningen av Malmö nations Oval och låta din arkitektur leva vidare i Lunds studentliv? Har du den kompetens och engagemang som krävs för att utveckla och skapa rätt förutsättningar för Malmö nations främsta samlingsplats? Läs mer här: