Framtidsmässan till Lund!

Detta vill du inte missa!

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Framtidsmässan arrangeras för sjätte året i rad och är ett initiativ som syftar till att visa upp karriärmöjligheterna, jobben och arbetsgivarna inom offentlig sektor för Sveriges akademiker.  

För första gången kommer succén Framtidsmässan arrangeras i Lund! Efter fjolårets framgång i Göteborg där hela 4000 studenter hämtade ut sina biljetter ser vi fram emot ännu ett besöksrekord i sydvästra Sverige. Med oss har vi artisten Linnea Henriksson som kommer att uppträda, samt en föreläsning av Amanda Colldén & Anna Dahlbäck som driver den populära podden Alla våra ligg. 

Allt du behöver är att hämta ut din gratisbiljett här: https://www.offentligsektor.nu/event

Läs mer om Framtidsmässan på framtidsmässan.com och i eventet på Facebook!