Varmt välkommen till Malmö Nation!

GRATTIS TILL ANTAGNIGEN!

Du har precis tagit det första steget mot den bästa tiden i ditt liv, steget att tack ja till din plats vid Lunds Universitet! Dina år i Lund kommer vara en tid du bär med dig hela ditt liv och vi på Malmö Nation hoppas kunna hjälpa dig förgylla din studietid och ditt studentliv!

VÅR VERKSAMHET

Lunds studentnationer erbjuder dig ett liv utanför studierna i en studentikos anda. På Malmö Nation bedriver vi verksamheter inom allt från fest till mat och kultur. Besök vår nattklubb Casanova, ät lunch i vår publokal, drick god drinkar och avnjut en trerätters gourmetmiddag på vår lördagsmiddag Upper East eller varför inte gå med i vår kör, vårt husband eller sparka boll med ett gäng andra fotbollsintresserade. Du finner det mesta hos oss och det är därför lätt att hitta något just du tycker om!

 

ENGAGERA DIG

Genom att engagera dig som funktionär i något av alla våra utskott får du själv stå bakom baren på nattklubben, utveckla dina matkunskaper i våra kök eller själv få hålla i kameran och fånga livet på Malmö Nation som funktionär i fotoutskottet. Som sagt, det finns något för alla! Som funktionär hittar du en gemenskap och massa nya vänner och framförallt är det kul!

 

BOENDE PÅ MALMÖ NATION

Malmö Nation består av tre stora byggnader mitt i centrala Lund. Här bor över 300 studenter med närhet till både plugg och studentliv.

 

BLI MEDLEM

För att bli medlem på Malmö Nation är du välkommen att besöka oss på Östra Vallgatan 51 i Lund. Inskrivningen öppnar den 14:e januari och håller öppet till och med den 8:e februari. Våra öppettider är kl 10-18, måndag till fredag.

P.s. Kom ihåg att betala din Studentlundsavgift innan du kommer för att skriva in dig hos oss!

 

NOLLNINGSPERIODEN

Passa även på att anmäla dig till Malmö Nations egna nollningsperiod! Under ett antal veckor anordnar vi ett flertal olika event tillägnade dig som är ny på nationen. Allt från en trevlig After School till en hel uppdragsdag i lag och avslutningsvis vår fina Novischfest. Många beskriver Malmö Nations nollningsperiod som det roligaste de varit med om i Lund under alla sina år.  Anmäl dig snabbt och försäkra dig om att inte gå miste om det! Anmälan öppnar samma dag som inskrivningen, den 14:e januari.

 

NOVISCHERIET

Har du frågor angående boende, engagemang på nationen, nollningsperioden eller annat gällande nationer eller universitet är det bara att komma in och prata med vårt underbara Novischeri (faddrar) som är här för att hjälpa och guida dig genom din första tid i Lund!

 

Grattis till det bästa beslutet du någonsin tagit och vi hoppas få se dig hos oss på Malmö Nation under våren!

Välkommen!