Lysning av Husförman 2019

Nu finns det möjlighet att söka posten som Husförman för år 2019!

Husförmannen är anställd av Malmö Nations Bostäder och sköter allt som har med förvaltningen av Malmö Nations Bostäder att göra. Som Husförman ansvarar man för all fastighetsadministration såsom bostadsansökningar, nyckelhantering, flyttar samt det löpande underhållet av fastigheterna. Organisatoriskt kan posten jämställas med VD för ett fastighetsbolag med god ekonomi och stor förvaltning. Med fyra fastigheter och boende till omkring 300 studenter och ca 100 parkeringsplatser finns det alltid löpande arbete och underhåll som behöver utföras.

Husförmannen förhandlar med Malmö Nations Bostäders leverantörer och för en löpande dialog med myndigheter inom fastighetsbranschen. Tillsammans med bostadsstyrelsen planerar Husförmannen olika åtgärder och tillvägagångssätt som sedan ska implementeras i rutiner och verksamheter. Husförmannaposten innebär ett stort ansvar och det gäller att vara socialt kompetent, ordningsam, ha uppfattning av vad saker kostar och att vara trygg i sig själv och sina beslut. Som en del i Quratelet representerar Husförmannen Malmö Nation. Under ett år jobbar Husförman tillsammans med Qurator, ProQurator Ekonomi, ProQurator Social och Notarie för att ständigt driva och utveckla Malmö Nations verksamhet framåt.

För att ansöka till Husförman skickar du ett personligt brev på max ett A4 samt CV till: husforman@malmonation.com

Ansökan ska vara inskickad senast 2018-10-19 kl 23:59.

 

Med vänliga hälsningar Husförman 2018,

Alexandra Due-Boje