Lysning av fyllnadsposter för HT-18 och VT-19

Härmed utlyser Malmö Nations Valberedning följande poster till fyllnadsval nr 2 för HT 18.

För att kunna ansöka om en tjänstemannapost på Malmö Nation krävs det att du är medlem i Studentlund och på Malmö Nation.

För beskrivning av följande tjänstemannaposter, vänligen klicka på postens namn så förs du vidare till mer information som beskriver postens ansvarsområde ytterligare.

För ansökan till valberedningsledamot se nedan.

1 st Boulangeriettjänsteman á 1 termin

 

Skicka din ansökan eller nominering till valberedningen@malmonation.com senast onsdag 11/9 kl 23.59. Ange för- och efternamn, e-postadress samt telefonnummer i e-mailet.

 

Observera att nomineringar och ansökningar utan telefonnummer och E-postadress inte kommer att behandlas. Du ska dessutom ange den post du vill söka. Om det är fler än 1 post du söker ser vi gärna att du rangordnar dessa. Efter sista ansökningsdag kommer den sökande eller nominerade att få ett mail med vidare instruktioner för kommande intervju.

Intervjuer kommer att ske i Malmö Nations publokal 13-14 september.

 

Vänligen,

Malmö Nations Valberedning


Härmed utlyser Valberedningens valberedning följande poster inför fyllnadsval nr 2 HT18.
1 st. Valberedningsledamot á 2 terminer.

Skicka din ansökan eller nominering till valbvalb@malmonation.com senast den 11/9 klockan 23.59. Din ansökan ska innehålla för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress samt CV och ett personligt brev på max 400 ord.

Observera att nomineringar och ansökningar utan telefonnummer och e-postadress inte kommer att behandlas.

 

Vänligen,

Valberedningens valberedning