Lysning Karnevalister VT18

 

 

Efter fyra långa år av längtan och väntan kan vi ÄNTLIGEN fira att Karnevalsvåren är här!!! Vart fjärde år anordnar Malmö Nation en egen Karneval i samband med LundaKarnevalen. Karnevalen sker mellan 18- 20 maj, en tillställning som är fullt aktiv dag som natt och besöks av 2000 gäster om dagen.

 

Med ett taggat gäng Karnevalister som arbetar blir Malmö Nations Karneval utan tvekan det roligaste du som student någonsin kommer att uppleva. Detta vill du helt enkelt inte missa!

Förutom den sjukt roliga upplevelsen att ta del av Malmö Nations Karneval från första parkett, får du som Karnevalist:

 

– Karnevalistkort (funktionärsförmåner)

– Kickoffresa

– Karnevalistsittningar

– Reducerat pris på biljetten den dagen ni inte jobbar.
 (Karnevalister jobbar bara 1,5 dagar av 3 dagar).

– Köföreträde på Casanova under Karnevalen.

 

VILL DU få vara med om allt detta och samtidigt hänga med de mest taggade Karnevalisterna i Lund?? Ansök senast 25/2 23.59 med namn, telefonnummer och tre ord som beskriver vem du är till major@malmonation.com och var med och skapa Malmö Nations Karneval 2018 tillsammans med Karnevalsgeneralerna och Majorerna. En sån här chans får man bara en gång i livet.