Lysning tjänstemannaposter – Karnevalsmajorer 2018

Karnevalsmajorer 2018

Vi letar efter majorer som vill vara med och rodda den mest fantastiska Karnevalen genom tiderna tillsammans med Karnevalsgeneralerna Malin Bengtsson och Elin Karlsson. Vi söker dig som är:
• Taggad
• Kreativ
• Hängiven
• Organiserad

Detta är egenskaper man ofta ser i samband med prestigefyllda och tunga engagemang, både i och utanför studielivet. Det är också de egenskaper som krävs för att få möjligheten att ansvara under det största eventet som Nationslivet i Lund skådat fram tills nu – Malmö Nations Karneval 2018. Som major kommer du arbeta operativt med funktionärer och allt som har därtill att göra.
Under förra upplagan av Lundakarnevalen som ägde rum 2014 så arrangerade Malmö Nation succékonceptet Kontroversival. Malmö Nations Kontroversival var en enorm succé som erbjöd besökarna artister som Kygo, Teddybears, Joachim Garraud, Zwette och Laidback Luke.

Malmö Nations Kontroversival 2014 – Aftermovie:

För att genomföra den tveklöst största satsningen i Malmö Nations historia så söker vi nu extra tillskott till Karnevalsgänget. Vi behöver 3 stycken hängivna och taggade personer som vill agera majorer, även kallat tjänstemän, under Karnevalen 2018.
Har du vad som krävs?
Vill du tillhöra den här sällsamma skaran Majorer?

Sök då till Karnevalsmajor2018!

Skicka ett kort rim om dig själv till karnevalsgeneral@malmonation.com

Intervjuerna sker mellan 8 – 12 januari !

Sista ansökningsdag är 4 januari kl. 23.59.