17.11.08

TACKSITTNING & HIPHOPCASA

Tacksittning

 

Varje termin brukar några av våra fantastiska tjänstemän anordna en tacksittningar för deras duktiga funkisar som jobbat i nationens olika lag och som därmed hjälper till med att driva Malmö nation framåt. Lördagen den 28:e oktober var det dags för just en sådan tacksittning för alla lag från lunch-, brunch-, mangos-, bak- och DJutskottet. Sittningen fick HipHop som tema, eftersom det var inplanerat så perfekt med terminens HipHop casa. Artisterna denna gång var inga mindre än brödraduon Sammy och Johnny Bennett, vinnare av Grammis – Årets Nykomling 2017. 

 

17.00 Kvällen inleddes med fördrink och tilltugg hos varje enskilt lag, där alla även fick möjligheten att jämföra vem som hade bäst outfit.

 

18.10 Dags för samling i några av nationens många korridorskök. I vanliga anda blev det en varm, trång och härlig stämning med Hiphop musik på högsta nivå. Kvällens sammanslutning blev nog extra varmt då de flesta valt att ära temat i form av adidasställ, stora hoodies och mössor (vilket självklart höjde temperaturen…)

 

19.05 Efter de olika lagens uppvärmning, med x antal ”avkylningspauser” utomhus, inleddes sittningen med ramsor och dans vid innegården.

 

19.30 Här ramlade hela gänget in vid den vanliga tiden redo för en tacksittning i all dess ära. En tacksittning på Malmös innebär ofta musik på en nivå där konversationer slutar i allsång. Trots att det är svårt att sitta still, gäller det att inte ställa sig på stolar eller bord. För då åker du ut! 

 

21.30 Efter en fantastiskt rolig sittning är de flesta förhoppningsvis redo för det bästa på kvällen, mellanfest! Därmed är det återigen dags att återvända till ett korridorskök tills Casa öppnar
upp sina dörrar vid 22.30.

 

22.35 Dags för insläpp av kvällens mest ivriga studenter. Många var nog dock ivriga denna kväll då kvällens förköpsbiljetter sålde slut redan flera dagar innan. Vilket syntes i evenemanget där många på olika sätt försökte få tag på de önskvärda biljetterna

 

00.30 När kvällens HipHop artister intog scenen var Casa helt proppfullt och ryktet säger att artisterna tyckte att vi var deras bästa publik och stämningen var på topp!

01.55 Vid stängning var det dags att antingen rulla vidare mot Challes för världens bästa pizza eller till Herkan för att fortsätta dansa!

 

Tack alla härliga funkisar och tjänstemän för en oförglömlig kväll! 

 

Peace out