Lysning Karnevalsgeneraler 2018

Karnevalsgeneral 2018

 

  • Driven
  • Kreativ
  • Hängiven
  • Ambitiös
  • Organiserad

 

Detta är egenskaper man ofta ser i samband med prestigefyllda och tunga engagemang, både i och utanför studielivet. Det är också de egenskaper som krävs för att få möjligheten att ansvara för det största eventet som Nationslivet i Lund skådat fram tills nu – Malmö Nations Karneval 2018.

 

Under förra upplagan av Lundakarnevalen som ägde rum 2014 så arrangerade Malmö Nation succékonceptet Kontroversival. Malmö Nations Kontroversival var en enorm succé som erbjöd besökarna artister som Kygo, Teddybears, Joachim Garraud, Zwette och Laidback Luke.

 

Malmö Nations Kontroversival 2014 – Aftermovie:

https://www.youtube.com/watch?v=HkNWJ6759NQ 

 

För att genomföra den tveklöst största satsningen i Malmö Nations historia så söker vi nu två Karnevalsgeneraler. Detta är poster som är mer sällsynta än någon quratelspost, som är få förunnade att få lov att genomföra, och som kommer innebära erfarenheter man absolut inte erbjuds mer än ett par gånger i livet.

 

Har du vad som krävs?

Vill du tillhöra den här sällsamma skaran Generaler?

Vill du skriva in dig i Malmö Nations historieböcker?

 

Hör av dig till karnevalskommitten@malmonation.com med ett personligt brev samt CV som utöver en personlig presentation bör innehålla en översikt över relevant erfarenhet.

OBS. Din ansökan ska vara inskickad senast den 21/9 kl. 23.59.