17.05.12

TANDEMGENERAL MALIN EDHALL

Malin med sin tandemkompanjon Edward von Essen
Bild på alla tandemdeltagare i ovalen på Malmö Nation

Namn?

Malin Edhall

Född?

Estocholmo

Uppväxt?

Mallorca

Vad läser du?

Andra terminen på Maskinteknik, LTH.

Livsmotto?

Kan man så ska man!

Har du cyklat tandem tidigare?

Haha, tyvärr inte. Men vad gör det, jag är sjukt taggad på att styra eventet ändå!

Tandemgeneral är ju din första tjänstemannapost, hur känns det?

Superkul, är så oroligt glad att jag får leda Tandemstafetten 2017 för Malmö Nation. Det är ett sjukt konstigt event, men också ett av de roligaste. Jag älskar utmaningar och att driva olika projekt. När jag vill åstadkomma något, så lägger jag ned all den kraft och tid som krävs för att uppnå mitt mål – jag gör inget halvdant, utan det är ”all in”, som gäller. Det har absolut varit en utmaning men också något av det roligaste jag har gjort hittills!

Vad har du för förväntningar på årets tandem?

Att alla är LIKA taggade som oss och att alla kommer i mål, oavsett om man kommer ihåg målgången eller inte. Jag hoppas verkligen också att folk inser hur kul det är att som ett lag göra denna resa och jag hoppas verkligen att det blir en vårens höjdpunkter!  

Vad tror du kommer vara svårast med ditt uppdrag?

Det som absolut kommer att vara svårast är att få ihop allt. Folk ska vara på rätt plats vid rätt tid. Men det ska inte vara något problem eftersom att allt är planerat. Jag är verkligen så taggad på att snart få lämna Östra Vallgatan med ett riktigt härligt gäng och tillsammans ta oss från Götaplatsen till Lundagård. Det här kan inte bli annat än bra!

Edward von Essen är ju din tandemkompanjon, vilken är hans bästa egenskap?

Att han är så fruktansvärt rolig och enkel att jobba med. Det har varit sjukt kul att få göra detta tillsammans med honom!