Uppdaterad Kallelse till nationsmöte 20151027

Härmed kallar Malmö Nation, i samband med val av Qurator, Proqurator Social samt Valberedningens ordförande, till Nationsmöte. Mötet äger rum i Nationens publokal 18.00(..)  den 27/10.

Föredragningslista

1.                OFMÖ

2.                Mötet stadgeenligt utlyst

3.                Föredragningslistans godkännande

4.                Upprättande av röstlängd samt utseende av tre rösträknare

5.                Justering av protokoll ifrån nationsmöte 2015-09-08

6.                Meddelanden

7.                Förrättande av Nationsval

1 st Qurator á 2 terminer

Valberedningen har valt att nominera Martin Brandt

Motivering:

Valberedningen har valt att nominera Martin Brandt till Qurator i två terminer. Martin är en mycket driven person som alltid gör sitt yttersta i de uppdrag han tar sig an. Martin valde Lund som studentstad för att kunna engagera sig i Malmö Nation och detta har han gjort med bravur. Han var med och startade samt utvecklade Nya upper east till den succé det är idag. Hans otroliga hjärta och outröttliga engagemang är egenskaper som är av yttersta vikt för en Qurator som ska driva naitonen framåt. Med Martins diplomatiska karisma och övertygelse i allt han gör kommar han få alla som omger honom att känna sig trygga, uppskattade och följa honom som den födda ledare han är. Valberedningen är övertygade att med Martin vid rodret kommer nationen segla i medvind genom stormiga och lugna oceaner.

1 st Proqurator Social á 2 terminer

Valberedningen har valt att nominera Gustav Kjellberg

Motivering:

Valberedningen har valt att nominera Gustav Kjellberg till Proqurator Social i två terminer. Gustavs omtänksamhet och levnadsglädje omger hela hans personlighet. Hans gedigna och mångåriga erfarenhet av att skapa fester förde honom direkt till Upper East där han blev känd för att blanda några av Lunds bästa drinkar. När han sedan antog sig den anrika rollen som sexmästare fortsatte han leverera storslagna fester med otroligt driv och samarbetsförmåga något som vi i valberedningen ser som utmärkta egenskaper hos en PQS och quratelsmedlem i allmänhet. Med Gustavs fantastiska erfarenheter och otroliga personlighet som han helhjärtat är villig att ge nationen under ett år tycker vi i valberedningen att det vore rent dumdristigt att inte välja Gustav till nationens nästa PQS.

Erik Follin och Elin öster har valt att motkandidera

1 st Valberedningens ordförande á 1,5 terminer

Valberedningens valberedning har valt att nominera Niclas Wallin

Motivering:

Valberedningens valberedning har valt att nominera Niclas Wallin till valberednings-ordförande i 1,5 termin(er) Niclas har ett mycket långt och uppskattat engagemang inom Malmö Nation bakom sig, där de senaste 1,5 åren spenderats som ledamot i nationens valberedning. Niclas har god insyn i hur valberedningen arbetar och hur verksamheterna på nationen fungerar. Niclas har även uppvisat de ledaregenskaper samt den läggning för struktur som krävs, för att sitta som ordförande i valberedningen. Framför allt har Niclas visat att hans vision med valberedningens arbete är att få nationens verksamhet att rulla på samtidigt som man behåller den studentikosa anda som Malmö Nation alltid kommer att värna om. Målet med valberedningens arbete är enligt Niclas att vår organisation ska fungera och utvecklas samtidigt som våra medlemmar ska ha roligt inom den studentsociala verksamhet vi bedriver. Valberedningens valberedning är övertygad om att Niclas Wallin är det, för nationen, mest strategiska valet som valberedningsordförande och att Malmö Nation, med Niclas i spetsen, alltid kommer ha medvind!

8.                Förändring av stadga

9.                Ansvarsfrihet Quratel och Kollegie

10.                Övrigt

11.              OFMA

Kommentar till föredragningslista:

5.               Protokoll finns att tillgå på expeditionen

8.               Förslag på stadgeförändring finns att läsa på expeditionen

Medtag legitimation samt giltig studentlegitimation

 

Varmt välkomna,

William Personne

Malmö Nations Qurator