Post Karneval 26/9!

För fyra månader sedan gick en av Lunds största fester genom tiderna av stapeln. På Malmö Nations Kontroversival spelade artister som Laidback Luke, Kygo, Joachim Garraud och Teddybears. Det var en upplevelse som många av Er aldrig glömmer.

Nu, fyra månader senare är det dags igen, det är dags för Malmö Nations Post Karneval.

Idag kan vi med stolthet presentera höstens största händelse. Malmö Nations externfest, vår Post Karneval, kronjuvelen på Novischmånaden. Den 26 september tar Hed Kandi och Ministry of Sound över AF-borgen.

Ett av världens största klubbkoncept, som vanligtvis äger rum i Los Angeles, St Tropez eller Ibiza har valt att regisera en oförglömlig kväll tillsammans med Malmö Nation.

Hed Kandi och Ministry of Sound är inte bara en musikakt, det är en upplevelse, ett sinnestillstånd och ett skådespel. Med hjälp av DJ, liveshowartister och dansare är vi är stolta att kunna presentera en inramning som Malmö Nation aldrig tidigare kunnat erbjuda.

Plats: AF-borgen
När: 26 september klockan 22.30
Pris: 220 kr

Biljetter köpes på expeditionen!