Biljettsläpp Malmö Nations Karneval

Imorgon, den  1 april släpper vi biljetterna till Malmö Nations karneval 2014. Det kommer garanterat bli den i särklass bästa festen under hela din studenttid och ett kärt minne för dig i tiden från 19:e maj fram till gungstolen. Med tre dagar av euforiskt festande på tre områden med tre scener kommer karnevalen 2014 överglänsa allt annat tidigare skådat, inte bara på Malmö Nation utan Lund som studentstad och tillika hela Sverige som land. Episka artister i olika genres kommer trängas om att få plats på de olika scenerna för att alla få ta del av det taggade publikhavet. Folk har redan börjat boka flygbiljetter från världens alla hörn.

Släppet kommer ske under festliga former i ovalen på Malmö Nation så se till att boka upp dagen.

Biljettpriset är 720 kr och vi erbjuder även betalning i den, på Malmö Nation, vanligt förekommande valutan Schweizerfranc i vilken priset är 100 CHF.

Reglerna kring biljettsläppet är som följer:

Tjänstemän på Malmö Nation får köpa 5 biljetter per person

Funktionärer på Malmö Nation får köpa 3 biljetter per person mot uppvisande av fullmakt, studentleg och legitimation på samtliga.

Medlemmar av Malmö Nationfår köpa 2 biljetter per person mot uppvisande av fullmakt, studentleg och legitimation.

C-kortsinnehavare och medlemmar av Studentlund får köpa 1 vardera.

Biljetterna släpps klockan 16.00

Se till att vara på plats i god tid för att försäkra er om att ni får en biljett, för denna fest vill man verkligen inte missa