Ny i Lund?

 

Framtida Lundastudenter,

Malmö Nation kan idag stolt informera er om Lunds i särklass tyngsta satsning på novischperioden!

Vi förstår att det för många är ett enormt stort steg att ta klivet från hemortens trygghet till att börja plugga i en helt främmande stad. Vi vill därför erbjuda er den enklaste lösningen för att fort komma in i gemenskapen som Malmö Nation och Lund erbjuder.

Malmö Nations Novischmånad är en storslagen satsning för att se till att er första tid i Lund blir oförglömlig. Följ eventet via den här länken: https://www.facebook.com/events/421200631316498/?source=1

För att få kontinuerlig information om Malmö Nation glöm inte att följa oss på Facebook via www.facebook.com/malmonation, Instagram via @malmonation och här på hemsidan.

Vi öppnar dörrarna till expeditionen den 13:e januari och då är ni välkomna att skriva in er hos oss.

Boende

För er som behöver boende i Lund erbjuder Malmö Nation flest boende av alla nationerna i Lund. För att ansöka om bostad använd er av följande länk: http://www.malmonation.com/wp-content/themes/malmonation/form.php?p=bostadsansokan. Via den länken kan ni även anmäla er till novischutlottningen där vi lottar ut ett antal rum på nationen till nya medlemmar. Glöm inte att man måste vara medlem i Malmö Nation för att få bo på nationen.

Snart börjar den roligaste tiden i era liv!

Vi ses snart!
/Malmö Nations Quratel