Grattis våra två nya Karnevalsgeneraler!!!

Äntligen är de valda, de som ska se till att vi tillsammans får en vansinnig Karneval på Malmö Nation 2014!

Vi vill rikta ett stort grattis till William Personne och Pontus Berg Ekman som vi är helt övertygade kommer leverera den bästa Karnevalen någonsin!

William har stor erfarenhet av att jobba med events i allmänhet, bygga, montera montrar och ställningar i synnerhet! Williams idérikedom kombinerat med kunskapen för byggnation och erfarenheten av genomförandet är något som är väl anpassat för rollen som karnevalsgeneral.

 

 

Pontus har tidigare arrangerat två housefestivaler i Sverige som tillsammans har haft mer än 30 olika artister och 6000 besökare! De erfarenheterna tillsammans med Pontus kreativitet är något som vi tror kommer hjälpa oss att skapa en upplevelse utöver det vanliga!