Novischutlottning

Novischutlottning

Novischutlottningen är just din möjlighet att få ett förstahandskontrakt till en bostad på Malmö Nation. I år anordnar Malmö Nation den absolut största utlottningen någonsin, vi lottar ut hela 25 förstahandskontrakt! Utlottningen är specifikt till för er som är nya i Lund, och man måste vara inskriven i Malmö Nation vid lottdragningen för att kunna vinna en bostad.

Malmö Nation har i sommar byggt 18 helt nya dubbletter som studenter delar två och två med eget kök och badrum. Till denna exklusiva boendeform erbjuds nu en unik chans för två Novischer att få ett varsitt förstahandskontrakt. Två av dessa dubbletter lottas nämligen ut i årets upplaga av Novisch-utlottningen.

För att delta i lotteriet anmäler du dig via den här länken till oss innan 4e september kl 23.59http://www.malmonation.com/wp-content/themes/malmonation/form.php?p=utlottning. Kl 17.00 den 5 september börjar novischutlottningen i puben på Malmö Nation, Östra Vallgatan 51. För att ha chansen att vinna en bostad krävs att man är närvarande samt att man är inskriven i Malmö Nation.

Vi ses den 5e!

Novice housing lottery

The housing lottery is your chance to win housing at Malmö Nation. This year we are giving away more rooms than ever before with a total of 25 rooms! The lottery is only available for new students in Lund and you have to be a member of Malmö Nation. To apply for the lottery please use the following link: http://www.malmonation.com/wp-content/themes/malmonation/form.php?p=utlottning. The lottery will take place on September the 5th at Malmö Nation at 17.00, Östra Vallgatan 51 and you have to be present to qualify.

See you on the 5th!