Inskrivningen/registration

Idag startar inskrivningen på Malmö Nation! Malmö Nation är enormt glada till att kunna erbjuda alla nya medlemmar Lunds tyngsta novischmånad med allt från dubbla klubbar till 3000-festen samt Lunds största novischutlottning. Malmö Nation är redo att förgylla er studietid i Lund. Inskrivningen sker på Östra Vallgatan 51 och öppetiderna är 10-18 på vardagar och 12-13 på lördagar. Vi ses snart!

 

Today the registration of new members to the nations begins! Malmö Nation offers you the largest novice month of all the nations. With the largest housing lottery, dubble clubs on saturdays and an amazing 3000-party Malmö Nation is ready to offer you the best years of your life. Registration is done at our office at Östra Vallgatan 51 and our office hours are 10-18 on weekdays and 12-13 on saturdays. See you soon!

/Malmö Nations Quratel