Karnevalsgeneral 2014

Vill du bli Karnevalsgeneral för Malmö Nation 2014?

Lundakarnevalen är enligt många det största som händer i Lund. Lundakarnevalen arrangeras vart fjärde år och 2014 arrangeras den 32:a officiella Karnevalen. Till Lund brukar det komma runt 400000 personer för att se tåget, karnevalsområdet och allt roligt som händer.

Vi tar givetvis tillfället i akt och arrangerar något otroligt hos oss på Malmö Nation. Därför söker vi nu två Karnevalsgeneraler. En karnevalsgeneral på Malmö Nation är ansvarig för organisationen och utförandet av vårt Karnevalsfirande tillsammans med Quratelet.  Detta är ett utav de roligaste eventen vi arrangerar på Malmö Nation

Är det något som du skulle vilja göra? Från och med nu kan du göra en intresseanmälan till qurator@malmonation.com för att vara med i valet om att bli Karnevalsgeneral.

Din intresseanmälan skall innehålla en motivering till varför just du ska bli Karnevalsgeneral. Du ska även skriva olika idéer, teman, allt för att visa hur du tycker att Malmö Nation ska fira Lundakarnevalen.

Din intresseanmälan skall vara oss tillhanda senast den 20:e maj.

Vänligen,

Karnevalskommitén & Quratelet

 

För att ge lite inspiration:

Valborgsyran 2013

Valborgsyran 2011

Temafilm Karneworld 2010

Domedagsfesten