Utlysning av Notarien

Malmö Nationare,

Drömmer du om en framtid inom marknadsföring och kommunikation?

Idag är en historisk dag för Malmö Nation!  Malmö Nations seniorskollegium i samråd med Malmö Nations Bostadsstyrelse har beslutat att återinföra en femte quratelspost; Notarien!

Notarien är den quratelspost vi under ett flertal år har saknat. Notarien togs bort som heltidspost vid obligatoriefallet med gardering för den ekonomiska utvecklingen. Malmö Nation har lyckats hålla sig starka med ökade medlemssiffror och därför bestämdes det att vi skulle återinföra den femte personen i vårt Quratel.

Som Notarie ansvarar du bland annat för:

  • Att vederbörande är ansvarig för marknadsföring och PR vilket bland annat innebär att skapa och följa upp en marknadsplan för Malmö Nation (Sociala medier, hemsida, app, m.m.)
  • Att vara ansvarig för det första bemötandet på expeditionen (nations och bostadsfrågor),löpande medlemsfrågor samt inskrivningen
  • Att bistå den löpande verksamheten som del av Quratelet

Hälsningar,

Quratelet, Seniors och Malmö Nations Bostadsstyrelse

 

——————————————————————————————————————————————————-

 

Valberedningen utlyser följande post för HT-13:

1st Notarie á 2 terminer

Vänligen skicka din ansökan eller nominering till valb@malmonation.com senast söndagen den 5/5 klockan 23.59. Ange för- och efternamn samt telefonnummer till den nominerade i mailet. Ansökan skall även innehålla ett personligt brev på MAX en A4-sida. Observera att ansökningar och nomineringar utan telefonnummer ej behandlas.

 

Vänligen,

 

Tobias Holmström Andersson
Valberedningens Ordförande