VÅRBALSVECKA!

Äntligen dags för Vårbalsvecka!

 

Alla borde vilja ha det så roligt som möjligt! Då finns det bara ett upplägg som gäller.

Onsdag: Biljettsläpp till Valborgsyran, kl 15.00, Ovalen, Malmö Nation.

För att se till att din Valborg blir lika överfet som din Vårbalshelg så är Goldfish’s spelning på Malmös ett måste. För bara 240 kronor får man se en av de hetaste akterna som housevärlden har att bjuda på.

Torsdag: Vårbalscasa, kl 22.30, gillet, Malmö Nation

Naturligtvis så kan enbart balen, eftersläpp och lunch inte släcka din längtan efter en optimerad vecka. Här krävs det ytterligare en rejäl utekväll för att kickstarta helgen. Dansa av det värsta sprittet i benen och sänk en tre fyra GT, så ska du se att din bal kommer bli lättare att hantera när du inte vill upp och dansa på borden stup i kvarten.

Lördag: Vårbal, kl 16.30, AF-borgen, Lundagård

Kräver inte närmre beskrivning än att det är VÅRBAL!

Eftersläpp, kl 00.00, AF-borgen, Lundagård

Att efter en lång  sittning vilja svänga på svansen känns naturligt. Inte nog med det, vi ska alla F#%&a Ur.

Söndag: Vårbalslunch, kl 13.00, AF-borgen, Lundagård.

Årets i särklass bästa måltid kommer i år uppnå nya höjder. Vad maten anbelangar kan vi inte utlova storverk. Men att få ränna runt i borgen utklädd från topp-till-tå samtidigt som man får extasdansa till en av de bästa live-akterna som finns att tillgå är inte så pjåkigt det heller.

 

Vi ses i veckan!