Vårbalens Eftersläppsartist!

Kära Malmö Nationare, och vänner!

Vårbalssläppet närmar sig och det surras redan i puben om huruvida Drängarna ska spela på lunchen eller inte. Vad lunchen anbelangar kan vi varken bekräfta eller dementera. Vad vi dock kan göra är att, med jubel och sång, presentera eftersläppets huvudattraktion.

De gjorde succé med sina ”fyndiga” texter och ”musikaliskt fulländade” produktioner under 2012. De står bakom tidlösa klassiker som Kär i en Gamer, Sture P och F%#&a Ur! Den sistnämnda dömd till att spelas på varje efterfest i tre månader och kommer under balen framföras i den mer balanpassade versionen ”Löpa Amok!”

Marskalkeriet, Sexmästeriet och Quratelet ger er:

De Vet Du!

Hjältarna går på ca 01.15 och dörrarna slår upp 00.00. Så missa inte chansen att gå på ett eftersläpp du kommer ha glömt till dagen efter.

För mer info om biljettsläppet gå in på:
http://www.facebook.com/events/508261039212198/?ref=22