Nu är inskrivningen slut!

Hej Malmö Nationare,
Efter 4 veckors intensivt arbete är denna termins inskrivningsperiod slut. Det har varit otroligt roligt och ett stort  antal nya novischer har anslutit sig till Malmö Nation! Vi avslutar denna inskrivningsperiod med vår Novischpub den 14/2, samt vår Novischfest den 23/2 i vår lokal på Östra Vallgatan 51. Har ni inte anmält er till Novischfesten så kom in och betala i veckan!
Angående ni nya novischers kvitto ifrån ”Mitt medlemskap” på studentlund.se så slutar de gälla imorgon.
Självklart är du välkommen på Studentlunds verksamheter ändå! Du får komma in hos oss genom att visa upp något av följande:
 – Giltigt Studentlundskort
 – Uppvisande av giltigt Studentlundskort via Studentkortets app
 – Stämplat och underskrivet betalintyg som du enkelt kan hämta på din nation
Har du ännu inte gått med i nation men betalt din terminsräkning? Då är det dags att välja nation för att du fortsatt ska kunna ta del av alla medlemsförmåner samt ha tillträde till de verksamheter som Studentlund erbjuder!
Vi ses på Källaren ikväll!