Novisch-utlottning/Novice lottery

Varje termin har vi novischutlottning! Detta är ett lotteri för er som är helt nya som studenter i Lund. Anledningen till att vi har detta är för att ge alla er en chans att komma in i nationslivet, samt för oss som varit här länge, att träffa nya studenter. Vi försöker att lotta ut ca 10-20% av våra tillgängliga bostäder, men detta varierar beroende på hur många som flyttar och hur många som är aktiva inom nationen som behöver rum. Man kan bara vara med i lotteriet sin första termin, och man måste vara inskriven i Malmö Nation vid lottdragningen för att kunna vinna en bostad.

I samband med Easy Levin den 25e januari kommer Malmö Nations Novisch-utlottning för VT-13 att äga rum. Detta är tillfället då nya studenter i Lund erbjuds boende på Nationen, utan att behöva gå via bostadskön.

Easy Levin är Malmö Nations fredagspub så det kommer finnas möjlighet till att köpa mat och dryck i samband med utlottningen.

Lottdragningen för vårterminen 2013 går till som så att listan över alla som anmält sig innan 24 januari kl 23.59 sluts. Kl 17:00 den 25e januari börjar novischutlottningen i puben på Malmö Nation, Östra Vallgatan 51. Genom deltagande i lotteriet godkänner man att ens namn (samt ev. annan information om flera har samma namn) publiceras på hemsidan.

För att delta i utlottningen krävs tre saker:

  1. En föranmälan som kan göras här: http://www.malmonation.com/wp-content/themes/malmonation/form.php?p=utlottning senast kl 23.59 den 24e januari
  2. Fysisk närvaro vid utlottningen, alltså att du själv kommer till Malmö Nation och deltar på fredag den 25e jan.
  3. Medlemskap i Malmö Nation vilket kan tecknas kl 10-18 måndag till fredag på nationens expedition. Medlemskapet kan även tecknas på plats på fredag innan utlottningen, om du inte redan är medlem. Så om du inte har skrivit in dig i Nationen tidigare bör du komma dit innan kl 17,00 för att ha tid att bli medlem och därmed en plats i lotteriet.

 

Lycka till!

 

 

By the start of each new semester Malmö Nation host a novice-lottery which is a lottery for new students in need of accommodation. Our reason for this is to give everybody a great opportunity to experience being involved in a nation and to meet new friends. Our ambition is to give away around 10-20% of the available rooms, but this varies, depending on the amount of active members who want accommodation. You have to be completely new at the university to able to participate and you have to be a member at the nation.

This year’s lottery will take place during our pub “Easy Levin” at 17.00 on Friday the 25th of January. You will also be able to buy food and drinks in our pub.

In participating, you also approve for us to write your full name on our website.

In order to participate you have to:

  1. sign up for the lottery at our website: http://www.malmonation.com/wp-content/themes/malmonation/form.php?p=utlottning before the 24th of January at 23.59
  2. Be at the Nation yourself, in time for the lottery at the 25th
  3. A membership at the Nation, which can be purchased 10.00 – 18.00, Monday to Friday in the Nation’s reception. If you are not already a member, you will be offered the opportunity to sign up for a membership before the lottery starts. In case you plan on purchasing your membership on Friday, you have to be here before 17.00. 
Good luck!