Äntligen öppnar vi! / Finally we’re opening our doors!

Malmö Nationare och framtida novischer,

Efter ett kort och trevligt lov drar äntligen terminen igång! Vi i quratelet har jobbat under julen för att förbereda allt inför terminstart, inskrivning och våra verksamheter. Från och med imorgon kommer det serveras lunch i puben och middag på onsdag och söndag kväll. På torsdag öppnar vi dörrarna ner till gillet för att dra igång Lund med Casanova, på lördag är det Upper East i publokalen!

Vi ser fram emot att träffa er alla i nästa vecka!

———————————————————————————

Dear Members of Malmö Nation and future Novices,

After a short and wonderful break, it’s finally time for the semester to start! The quratel has been working hard during the Christmas holidays in preperation for the start of the semester, registration and our daily activities. From Monday onwards, we will serve lunch in our pub and our weekly dinner services start on Wednesday and Sunday. On Thursday, we open the doors to our nightclub, Casanova and on Saturday our nightclub Upper East premieres.

We look forward to meeting all of you during the following week!

 

// Quratelet