El Classico

Malmö Nation presenterar stolt EL CLASSICO i samarbete med Expekt.com:

På lördag spelas det klassiska mötet Real Madrid – Barcelona och vi kommer att visa matchen i puben på LÖRDAG den 16e april med start 20:00.

Betta 200 kr riskfritt på expekt.com (vilket innebär om du förlorar bettet så får du pengarna tillbaka på ditt bankkonto). Med andra ord du har ingenting att förlora, men allt att vinna.

Förrutom det så kommer det även bjudas på hamburgare och dryck finns att köpa!

Dessutom kommer de första 50 personerna som bettar får komma in gratis och före i kön till källaren. Så kom och förkröka till en av årets mest klassiska matcher.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT VARA MED:

1) Gå in på http://www.expekt.com/register/register.do och registrera dig (se bilder till eventet för screenshot)

2) Fyll i alla dina uppgifter. I fältet ”Refferer Code” skriver du ”EXPLUND10” (utan citattecken, men med stora bokstäver).

OBS! OBS! OBS! Om du inte fyller i ”Refferer Code”/ ”Kampanj Kod” med ”EXPLUND10” kommer du inte att registeras till på lördag!!!!!!!

Dessutom kan man också registrera sig på betclic https://sv.betclic.com/register_b.aspx med koden ”lund10” (utan citattecken, med småbokstäver)

DE SOM REDAN REGISTRERAT SIG PÅ EXPEKT MED KODEN ”lund10”. MÅSTE SKICKA ETT MEDELANDE TILL Jacob Burenstam på facebook, med ditt användarnamn som du regisrerat dig på hos expekt.com så lägger vi till kampanjen på ditt konto