Uthyrning

Malmö Nation är en studentorganisation som har stor vana av evenemang; under vårt paraply ryms allt från siste april, med 2000 gäster, till gourmetrestaurangen gyllene kalven, där 40 personer kan njuta en sju rätters middag. Sedan 1964 har studenter florerat på Östra Vallgatan 51 och njutit av den studentikosa atmosfären där gammalt blandas med nytt och där tradition, glädje och gemenskap har stått i fokus. Oavsett om du letar efter en lokal att hyra för ett mingel, en sittande middag eller för en stor fest så har Malmö Nation något att erbjuda.

De två lokaler som finns tillgängliga för evenemang är vår publokal på Östra Vallgatan 51 och vår gillestuga på Stora Tomegatan 32.

Vår publokal är perfekt för allt från 20 till 120 sittande. Lokalen präglas av vackra trägolv med väggar prydda av inspectorsporträtt. Lokalen har en stor flexibilitet och det går att arrangera finsittningar likväl som mindre och mer avslappnade sittningar samt mingel, ackompanjerat av pianomusik från Sten Bromans gamla flygel.

Gillestugan, även känd som vår nattklubb Casanova, rymmer 160 sittande och 360 personer totalt. Den nyrenoverade lokalen erbjuder två fullbemannade barer under hela kvällen och mat-och dryckespaket går att utforma efter önskemål. I lokalen finns det möjligheter till musikanläggning samt mikrofon.

För bokningar, vänligen kontakta notarie@malmonation.