Städning

För allas trevnad har vi valt att aktualisera en gemensam städskärpning vars syfte är att förbättra miljön och bovänligheten på Malmö Nation. Detta är ett resultat av många hyresgästers önskemål om en renare boendesituation. Städscheman som finns uppsatta på nationens kök anger vilka hyresgäster som varje vecka bär ansvaret för att köket, korridoren och städförråd är städade i enlighet med det skick som nationen kräver. För att underlätta för er kan ni ladda ner städschemat och en checklista direkt från hemsidan. Där ser ni exakt vad vi kräver för att städningen ska bli godkänd.

Städningen ska vara avklarad senast söndag kl 19:00 då områdena inspekteras strax därefter. Inspektören kommer att utgå från samma checklista som ni har att tillgå och skulle städningen bli underkänd erläggs en avgift om 500kr per person på de ansvarigas kommande månadshyra.

För att detta ska vara görbart har Malmö Nations Bostäder inhandlat och donerat städmaterial som nu finns uppsatta i nationens städskrubbar, något som vi löpande vill fortsätta med. Det är en stor investering och vi önskar att ni använder städmaterialet ansvarsfullt.

Skärpningen kommer att innebära mer från er och mer från oss men vi hoppas och tror att det ska gynna alla i det långa loppet!

Med vänliga hälsningar,
Husförman, med Malmö Nations Bostadsstyrelse

 

Checklista för städansvarig

Ladda ner checklistan här!