Bostäder

Malmö Nation har 270 rum i sina tre hus; casahuset, mellanhuset och gamla huset. De flesta rummen är i korridor där man har gemensamt kök. Men vi har även 35 rum som är dubletter, i etage eller utrustade med pentry. Hyrorna är bland de lägsta i Lund, hyregästerna är de trevligaste och vi har en snabb internetuppkoppling i samtliga rum. För att få stå i vår bostadskö krävs det att du är medlem i Malmö Nation.

Varför ska jag bo på Malmö Nation?

Svaret är självklart! Som Novisch känner man vanligtvis enbart ett fåtal personer i Lund. Genom att engagera sig i nationslivet så vidgas din vänskapskrets och ditt kontaktnät växer sanslöst fort. Bor man sedan mitt i händelsernas centrum, på Malmö Nation, är man i ett guldläge för att skaffa sig kamrater och kontakter som håller livet ut. Precis lika viktigt som att skaffa sig teoretiska kunskaper är det att få sociala erfarenheter och att knyta nya kontakter. Malmö Nation erbjuder Dig allt detta genom att du får möjlighter att leva ett aktivt studentliv och, att som boende på Malmö Nation, skaffa Dig en fullständig utbildning.

Vid frågor rörande boende är du välkommen att kontakta vår husförman eller gör en bostadsansökan!

In english: 

Malmö Nation has 270 rooms in three different buildings. Most rooms are situated in a corridor and internet is included in all rooms. The rent is an all inclusive deal and you don’t pay any rent during the summer. To apply for housing, press “bostadskö” and then “housing application” and fill in the application form. To be able to get a room you have to be a member at Malmö Nation.

To get more information or if you have any questions, you can email our husförman at husforman@malmonation.com.